Джейк Пол срещу Майк Тайсън информация и залози

Home » Видове спорт » Джейк Пол срещу Майк Тайсън информация и залози

В днешно време със социалните мрежи абсолютно всичко е възможно и точно така се получи с уреждането на боксовия мач на Джейк Пол и Майк Тайсън. 30 години по-младият Джейк Пол ще предизвика познатия на всички ни Майк Тайсън за един боксов мач, който никой няма да иска да изпусне. Букмейкърите също се подготваят за него и ние ще ви покажем къде да сложите своите залози. Освен това кой букмейкър има най-високите коефициети и дли пък някой няма да пусне специален бонус само за този мач.

Залози за мача Джейк Пол срещу Майк Тайсън
няма ограничения за залог
ниско изискване за превъртане
спорт презареждане
5.0 rating
5.0
най-високи коефициенти
най-много спортове
супер методи за транзакции
5.0 rating
5.0
18+
незалепващ бонус и подарък
високи коефициенти
няколко застраховки залог
5.0 rating
5.0
18+
бонуси спорт и free bet
разнообразни пазари
мобилно приложение
4.0 rating
4.0
18+
добри оферти
опции за ранно изплащане
супер методи за транзакции
4.8 rating
4.8
18+
огромно разнообразие на пазари
най-много категории залози
разнообразние на първентсва
4.8 rating
4.8
18+

Джейк Пол срещу Майк Тайсън – интересни факри

Картинка на два боксьора
 • По време на боксовия мач Майк Тайсън ще е на 58 години;
 • Железният Майк е с 30 години по-възрастен от инфлуенсъра Джейк Пол;
 • Последният професионален мач на Тайсън беше през 2005 г.;
 • Джейк Пол има зад гърба си 8 мача и 7 победи, 4 от които с нокаут;
 • Майк Тайсън има 58 мача и 50 победи, 44 от които с нокаут;
 • Джейк Пол е известен ютубър и инфлуенсър, занимаващ се с бокс от 2018 г. професионално;
 • Майк Тайсън заема 16-то място в класацията на 100 най-големи биячи на всички времена.

Боксовият мач на годината може би ще е не кой да е срещата между легендарния Майк Тайсън и светската звезда, превърнал се в боксьор Джейк Пол. Новината беше съобщена преди няколко дни в социалните мрежи на Пол и всички първоначално си задаваха въпроса дали това е истина. В крайна сметка информацията е напълно достоверна и срещата между двамата ще се състои на 20 юли 2024 година, събота в 18:00 часа българско време на 80 000-капацитетния стадион AT&T в Арлингтън, Тексас, домът на Далас Каубойс от NFL. Освен това двубоят ще се излъчва на живо по стрийминг платформата Netflix, която е и един от основните спонсори на спортното събитие. Вече започнаха да се правят Майк Тайсън Джейк Пол залози, а боксовият мач ще е повече от вълнуващ не само заради възрастовата разлика между двамата играчи, но и поради фактът, че Тайсън скоро не се качвал на ринга професионално. Джейк Пол пък има сравнително малък опит, тъй като решава да се занимава с бокс едва от 2018 г., а първата му поява на боксов мач беше през 2020 година, която обаче завърши с нокаут в негова полза.

Мачът Джейк Пол Майк Тайсън коефициенти

картинка на победилия боксьор

Когато говорим за Майк Тайсън Джейк Пол залози, трябва да се има предвид, че няма как боксовият мач да бъде пропуснат от родните ни букмейкъри. Естествено в по-късен етап и преди мачча ще има много по-голям избор и видове онлайн залози. Нека разгледаме малко по-отблизо някои от тях:

 • Palms Bet – към този момент букмейкърът предлага Майк Тайсън Джейк Пол залози само за победител със следните коефициенти: 2.20 за Тайсън и 1.60 за Пол. Надяваме се, че когато наближи срещата ще бъдат добавени и други популярни за боксовите срещи залози;
 • Winbet – този букмейкър също към момента предлага залози само за победител в боксовия мач Майк Тайсън – Джейк Пол като тук коефициентите са 2.33 за Тайсън и 1.58 за Пол. Остава да следим  да видим дали когато срещата наближи ще се добавят и други залози като нокаут в определен рунд и т.н.;
 • Sesame – и този букмейкър не ни изненадва с нещо допълнително, защото към момента от всички възможни Майк Тайсън Джейк Пол залози е наличен само този за победител. Коефициентите са съответно 2.30 за Железния Майк и 1.57 за Джейк Пол . Очакваме с нетърпение да видим и останалите залози за тази така вълнуваща боксова среща;
 • Bet365 – и тук можем да видим залози за тази епична боксова среща, но и този букмейкър предлага единствено и само залози за победител към настоящия момент. Коефициентите са 2.30 на Майк Тайсън и 1.61 за Джейк Пол. Скоро се надяваме да можем да видим и други популярни залози за боксови срещи;
 • Bwin – този букмейкър все още не предлага Майк Тайсън Джейк Пол залагания. Но все пак е още рано и се надяваме скоро да видим такива в сайта им;
 • Betano –  и този букмейкър предлага на любителите на залози такива само за победител в боксовия мач. Коефициентите са за 2.25 за Майк Тайсън и 1.60 за Джейк Пол. С наближаването на срещата между двамата се надяваме да видим и други популярни за бокса залози.

Джейк Пол срещу Майк Тайсън залози и бонуси

Бонус ПревъртанеКазиноПодарък към бонуса
100% до 200 лева6 пъти за 30 дниPalms betняма подарък
100% до 250 лева6 пъти за 30 дниСезамняма подарък
200% до 200 лева/
50% до 50 лева/
100% до 200 лева
4 пъти за 14 дниWinbet50% до 50 лева
100 % до 300 лева 5 пъти за 30 дниБетанодо 30 лева безплатен залог
100% до 100 лева1 път за 30 дниBet365няма подарък
100 % до 222 лева5 пъти за 30 дниBwinняма подарък

В таблицата можете да намерите актуалните бонуси, от които можете да се възползвате докато се разбере дали ще има отдени бонуси за боксовия мач. Уверявам ви, че Джейк Пол Майк Тайсън залагания ще се предлагат от всеки букмейкър и определено напрежението ще е супер високо. При залагане не се отдавайте на чувства и симпатии, а също наблюдавайте за коя победа са букмейкърите, нека не забраавяме, че е знаят повече от нас за всички видове спорт. Освен това е важно да се знае – всички букмейкъри ли имат идентични коефициетни. Нека видим за какво става дума.

Кой е Джейк Пол?

Джейк Пол на ринга

Джейк Пол е роден в Кливлънд, Охайо. От малък изпозлва различни социални медии, но най-известен става със своя YouTube канал, който създава със своя брат – Логан Пол. За да стане ясно колко е известен – само в Инстаграм има 26 милиона последователя. Често можем да го видим във филми и естествено – на ринга.

През 2020 беше първият му боксов мач. Колко добър боксьор е? От 10 мача има 9 победи, като единствената му загуба е от брата на Тайсън Фюри. Това е причината да предизвика Майк Тайсън и мачът да се състои. На мен ми е много интересно и чакам с нетърпение.

Джейк Пол срещу Майк Тайсън коефициенти и залози – заключение

Като заключение можем да кажем, че към момента родните букмейкъри предлагат залози само за победител в мача Майк Тайсън срещу Джейк Пол. Коефициентите са приблизително еднакви, но все пак най-високите такива може да откриете в платформите на Winbet, Bet365 и Sesame. Разбира се, с наближаването на срещата между двамата се надяваме, че ще има и други интересни и вълнуващи залози, от които всеки, който има желание може да се възползва.