Home » Буин
ЗА
 • световноизвестен букмейкър с лиценз у нас
 • добри бонуси за всички категории
 • много добра категория спорт
 • супер опции като кеш аут, създай залог, Price boost
 • добри методи за транзакции
 • добър отдел обслужване на клиенти

В следващите редове ще ви споделим своите Bwin мнения относно международния букмейкър, който оперира в България. Ще направим пълен анализ на всеки аспект от сайта за спортни залози, за да добиете добра представа дали това е място, което да изберете, за да правите спортни залози. Ще видите всичко свързано с Bwin спорт, което ви вълнува като играчи – сигурност, коефициенти и пазари и някои специални неща, на които държим да обърнем внимание. 

Как изграждаме нашите Bwin мнения?

Когато даваме нашите Bwin спорт мнения държим това да става прозрачно и обосновано. Именно заради това сме развили система от четири основни компонента, които вземаме под внимание преди да дадем финалната си “присъда” за Bwin спорт. Ето кои са те: 

 • Прозрачен и коректен към играчите ли е този букмейкър? 
 • Добри ли са предлаганите от Bwin спорт бонуси и оферти?
 • Какво е нивото на техническото качество на сайта и какви възможности за игра предлага? (тук влизат Bwin коефициенти, пазари и възможности за залози и други важни детайли); 
 • Какво е нивото на съпорт отдела (обслужване на клиенти)? 

Всички тези елементи са важни за вас като играчи и могат да имат решаващо значение за това дали ще решите да правите Bwin спортни залози. Нека да видим дали Bwin може да нареди в списъка на най-добрите букмейкъри в България.

бонуси спорт и free bet
разнообразни пазари
мобилно приложение
4.0 rating
4.0
18+

Bwin бонус спорт

Bwin бонус спорт
Bwin бонус спорт

Офертите, които ще видите в Bwin спорт може да не ви изглеждат особено впечатляващи на пръв поглед, но всъщност са доста атрактивни и интересни. Освен началния бонус спорт има някои други предложения, на които си струва да обърнете внимание. Незвисимо за кой бонус сте се режили хубаво е да знаете, че вече няма Bwin бонус кодове. Ето актуалното предложение ако сега направите своята регистрация: 

Bwin бонус спорт за нови играчи

 • 100% до 2222 лева; 
 • Минималният коефициент за единичен залог е 1,75; 
 • Имате 30 дни да превъртите пет пъти сбора от сумата на бонуса и депозита; 
 • Няма таван на единичен залог; 
 • Не може да вземете бонуса ако депозирате с Neteller, Skrill или PaySafe Card. 

Като регистрирани играчи ще получите индивидуални оферти за Bwin спорт презареждане под формата на free bet. В летните дни е налична и промо игра с хвърляне на монета. Ако познаете какъв цвят ще се падне (черен или жълт), ще получите определени специални предложения за награди като free bet, увеличени bwin коефициенти и други подобни. 

Споделяме и нашите Bwin мнения относно спортните бонуси в сайта: 

Положителни страни:

 • Няма максимален единичен залог, който да ограничава превъртането на бонуса; 
 • Сумата е конкурента на други промо предложения.

Минуси:

 • Bwin коефициенти, които се изискват за единичен залог са най-високите сред офертите на всички букмейкъри; 
 • Липса на разнообразни бонус оферти за регистрирани играчи. 

Bwin  – избор на спортове и спортни залози 

Bwin избор на спортове
Bwin  – избор на спортове

Продължаваме с нашите Bwin спорт мнения относно видове спорт и видове спортни залози, които можете да правите. Можете да избирате от близо 30 спорта, сред които са всички известни и популярни опции за Bwin спортни залози като футбол, баскетбол, волейбол, Формула 1 и други. От друга страна също има по-непопулярни спортове, на които може да правите залози като шахмат, а забавно намигане е секцията “политика”, в която може да гласувате дори за изхода от изборите в дадена страна. 

Определено Буин е една от най-добрите платформи за тенис залози онлайн, с много добри коефициенти и доста често и бонуси.

Bwin регистрация

Bwin регистрация
Bwin регистрация

Можете да направите своята регистрация в Bwin спорт много лесно и бързо като следвате следните стъпки: 

 • Влезте в сайта и натиснете бутона “Регистрация”; 
 • След като се отвори нов прозорец ще видите формуляр; 
 • Попълнете своята парола и потребителско име и въведете валутата по избор; 
 • Въведете своята лична информация;
 • Завършете процеса на регистрация и активирайте своя профил. 

Помнете, че е важно да използвате истински данни когато създавате своя акаунт, защото след това трябва да преминете процес на верификация, за да получите своите печалби от Bwin спортни залози. 

Bwin мобилна казино версия

Bwin приложение - Bwin app
Bwin приложение – Bwin app

Важна част от факторите за нашите Bwin мнения е мобилната версия на Bwin спорт. Сайтът има мобилна версия, която е чудесно адаптирана за смартофни и таблети и ви позволява да играете без проблеми. Освен това от скоро има и удобно мобилно приложение, през което да правите Bwin спортни залози. В сайта има детайлни инструкции за неговото инсталиране, а ако не може да ги намерите просто скролнете най-надолу и в долната част на сайта натиснете “Карта на сайта”, а след това идете на секция “Портал”. Там има бърза връзка към мобилната апликация. 

Bwin лоялна програма

Bwin лоялна програма
Bwin лоялна програма

Няма да намерите информация за лоялна програма в сайта на Bwin, но може да получите специални оферти за bwin спорт на база на вашата игрална история и активност. 

Bwin транзакции 

Методи за депозит при спортни залози
Методи за депозит при спортни залози

В следващите редове ще разгледаме опциите за депозит и теглене за спортни залози онлайн, които bwin ви предлага. Отразяваме в нашите bwin мнения, че те са доста по-ограничени от тези на други сайтове, които оперират у нас. Вижте трите, които от най-популярните:

 • Букмейкър депозит с кредитна карта (или дебитна) – най-предпочитан и препоръчван при разплащане с Bwin спорт. Минималната граница за депозит е 10 лева, а максималната е малко над 76 хиляди лева на ден. Има седмични и месечни лимити, които са фиксирани. За да депозирате трябва да въведете данните на своята карта, като важен детайл е, че може да теглите само към картата, с която сте направили депозит и е верифицирана. Такси няма, но може да очаквате средствата си в рамките до пет работни дни; 
 • Уинбет е в списъка на Скрил казина – дигиталният портфейл ви дава възможност да депозирате средства между 20 лева (долна граница) до малко над 19 хиляди лева на ден. Неприятното е, че чрез него не може да активирате бонуси. За да заредите сметката си, трябва да изберете метода, да въведете сумата и след това ще бъдете пренасочени към своя портфейл, за да потвърдите плащането. Чрез Skrill може да теглите и вашите печалби от Bwin спортни залози; 
 • Neteller –  дигиталната платежна система ви позволява да теглите и депозирате в Bwin спорт. Чрез нея обаче бонусите в сайта също са недостъпни за вас. Можете да депозирате от 10 лева до малко над 19 хиляди (както при Skrill). 

Има две неща, които ни правят впечатление при разплащанията в Bwin. Първото, което оценяме като негативно в нашите bwin мнения е, че този сайт за залози не работи с български платежни системи и оператори, което определено е ограничаващо за потребителите у нас. Положителното, което виждаме е, че вие като потребители може сами да зададете своя лимит на депозити. 

Bwin квоти и коефициенти 

Bwin спорт може да се похвали с добро ниво на разнообразие от пазари. Можете да намерите добри Bwin коефициенти, а някои определени залози като това даден отбор да вкара в мача са налични тук по-рано отколкото при други букмейкъри. 

Разнообразие на залози и опции като кеш аут

Като цяло опциите за спортни залози са доста разнообразни, но няма да намерите някои пазари, които са налични при други букмейкъри, особено такива, които са свързани с хендикап за дадена футболна среща. 

От гледна точка на функционалностите и опциите, които имате като играчи, то има няколко добри неща, които отбелязваме в своите bwin спорт мнения: 

 • Кешаут, който е наличен за всички футболни срещи; 
 • Създайте залог като комбинирате селекции в даден мач; 
 • При определени акумулаторни залози може да се възползвате от увеличени bwin коефициенти;
 • Price boost селекция от мачове, за които може да се възползвате от завишени коефициенти също.  

Bwin обща информация 

За всеки уважаващ себе си сайт за залози е много важно да предлага максимална прозрачност и информация за своите потребители. За нашите финални Bwin мнения е от голямо значение да потвърдим репутацията и доброто име на този букмейкър като оценим публичните данни, които всеки човек може да провери за компанията и бранда, на който се доверява с парите си. 

Лиценз за спорт

Bwin е един от международните букмейкъри, които са направили нужните стъпки, за да получат лиценз по българското законодателство. Това определено е правилната стъпка и ви препоръчваме да се доверите с парите си именно на компании, които гарантират, че вашите права са защитени според националните и европейски закони. Можете да видите номерата на лицензите, които са издадени от НАП, както и тяхната валидност в долната част на сайта на bwin. 

Bwin собственик 

Компанията, която е посочена като собственик на бранда Bwin и е носител на лиценза от НАП се казва ElectraWorks Europe Limited и е регистрирана в Малта. В различни бизнес директории като лице за контакт е посочен Karl Gonzi. 

Bwin контакти

Опциите, чрез които може да се свържете с Bwin са: 

 • Чат с представител – само в часовете 12:00 – 21:00 българско време; 
 • Съобщение на мейл през форма в сайта; 
 • На телефон 00 359 24925685 (не е посочено работно време). 

Трябва да кажем, че един от отделите за обслужване на клиенти, с които може да се свържете най-трудно е този на Bwin. За щастие в сайта има редица статии и отговори на често задавани въпроси, които могат да ви помогнат да решите почти всеки казус, в който сте изпаднали. 

Bwin мнения

Ако можем да обобщим всички bwin отзиви, които имаме, то трябва да кажем, че това е един от добрите международни букмейкъри. Особено подходящ избор ако залагате на футболни мачове на живо. Изплащанията са малко по-бавни, бонус офертите са по-малко и коефициентите за превъртане на началния бонус са високи, но като цяло сайтът дава достатъчно добри условия за игра, за да надмогне тези свои слабости. 

Bwin спорт проблеми 

Двата основни казуса, които имаме като негативни в нашите Bwin мнения е, че платформата за залози е леко мудна и понякога зарежда прекалено бавно. А това е проблем особено ако залагате на живо. Също така отделът за обслужване на клиенти не е на особено високо ниво, но все пак има достатъчно налична информация и съдействие, за да останете доволни. 

Bwin спорт определено е сайт, който си струва да опитате. Има достатъчно неща, които го правят атрактивен избор за залагащите. 

4.0 rating