Еврофутбол алтернативи – какво става с Еврофутбол през 2023?

Home » Стратегии за залагане – как да залагаме на спорт и да печелим? » Еврофутбол алтернативи – какво става с Еврофутбол през 2023?

Еврофутбол беше много удобна система за залози в страната, но за съжаление от няколко години вече Еврофтубол пунктовете са затворени. В тази статия ще ви покажем какви са Еврофутбол алтернативи, къде могат да се правят същите като Еврофутбол залози (на живо) и в кои сайтове има дори по-добри условия от тези на Еврофутбол.

няма ограничения за залог
ниско изискване за превъртане
спорт презареждане
5.0 rating
5.0
най-високи коефициенти
най-много спортове
супер методи за транзакции
5.0 rating
5.0
18+
незалепващ бонус и подарък
високи коефициенти
няколко застраховки залог
5.0 rating
5.0
18+
бонуси спорт и free bet
разнообразни пазари
мобилно приложение
4.0 rating
4.0
18+
добри оферти
опции за ранно изплащане
супер методи за транзакции
4.8 rating
4.8
18+
огромно разнообразие на пазари
най-много категории залози
разнообразние на първентсва
4.8 rating
4.8
18+

Еврофутбол 2023 – алтернативи на Еврофутбол

Към началото на 2023 година няма пунктове на Еврофутбол. Историята всички я знаем и няма да ви ангажирам с нея. Естествено, че беше много удобно да се правят Еврофутбол за мачове или Еврофутбол залози на живо. Пунктовете имаха и по нещо за пийване, а там можеше и да се следят мачовете, да се четат прогнозите. След като това вече го няма, нека ви представя къде да правите своите залози.

Всеки сам избира и знае своитe предпочитания при залагания, ето една въведждаща таблица с ориентир кой сайт предлага най-добри Еврофутбол алтернативи, а за повече подробности, четете по-надолу.

Силни страни на букмейкъраБукмейкър
Няма ограничение за единичен залогPalms bet
Много добри опции за ранно изплащанеBetano
Разнообразие на пазари, залози и коефициентиBwin
3 поредни бонуса за спортни залози + най-добрите коефициентиWinbet

Еврофутбол залози на живо

Еврофутбол залози на живо
Еврофутбол залози на живо

Като говорим за Еврофутбол залози на живо добрите новини са, че онлайн също могат да правят. Те са много интересни и при тях спецификата е, че са много динамични, че трябва да се мисли бързо и да се взимат бързи решения, поради това, че те се правят по време на играта. Всички букмейкъри в България предлагат залози на живо, разбира се, че това е едно от най-важнище неща в онлайн спорта. Ние бихме ви препоръчали Бет365 за залози на живо и като Еврофутбол алтернативи.

В Bet365 можете да гледате мачовете на живо в реално време и също да следите възможните опции за залози. По време на играта може да има много такива опции или ако има контузия или непредвидено събитие, някои от залозите или пазарите могат да бъдат затвирени. Това им е интересното на този вид залози – адреналинът и динамиката.

Можете да слагате своите залози на над 15 спорта по време на самите мачове, можете да ги погледнете тук:

Бет365 залози на живо

Освен това букмейкърът предлага много добра статистика по време на играта. На вас може да ви се струва, че даден отбор води или държи топката, а всъщност да е обратното. Този вид софтуери пресмятат и обработват данни повече от нашите възможности и може на база на статистиката да вземете решение за залозите си.

С какво още е акрактивен Бет365 можете да видите в нашата статия Бет365 отзиви.

Бет365 статисктика по време на живо предаване

Футболни прогнози еврофутбол

На всички нас ни се иска някой да ни даде футболни прогнози. В интернет е пълно със сайтове и някакви мнения или коментари. Преди срещите някакви хора дават интервюта и своите мнения по въпроса какви са най-възможните резултати, но в крайна сметка, човек може да се ориентира по коефициентите в сайтовете. Букмейкърите не поставят квотите случайно, а на база на много голяма статискика на голям обем от данни. Т.е. ориентирайте се по стойността на квотите, за да разберете какви са прогнозите за мачовете.

Ето и пример: Според Бет365 Селтик има много малко шансове да спечели срещу Реал Мадрид. Футболната прогноса е победа на Реал Мадрид, по-малко вероятно е мачът да завърши равен, а Селтик да победи е най-малко вероятно.

Ще ви бъде много полезно да прочетете нашата статия съвети за спортни залагания, в която сме обобщили изпитани практики за залозите.

Футболни прогнози еврофутбол
Футболни прогнози еврофутбол

Еврофутбол коефициенти

Ако човек преди време е залагал само в Еврофутбол пунктовете, то тогава едва ли се е интересувал от други освен Еврофутбол коефициенти. Сега обаче като имаме много букмейкъри, можем да се поинтересуваме и да видим кой от тях има супер добри коефициенти. След много тестове, направени залози, статисктики, можем да ви кажем, че това е Winbet.

Нека да сравним тези от днес – Winbet предлага много по-добър коефициент за евентуална победа на селтик – 10,25 в сравнение със само 9 в Бет365. Най – добрата алтернатива на Еврофутбол коефициенти е Уинбет. З ада видите и другите предимства на букмейкъра можете да прочетете нашата статия Winbet отзиви.

Еврофутбол коефициенти
Еврофутбол коефициенти

Какво става с еврофутбол през 2023?

Макар в България хората да се надяват още за някакъв шанс за отваряне на Еврофутбол, и тази година те останаха без лиценз. Т.е. пунктовете няма да работят, сайтът няма да работи и съответно лотарийни билечтета от тази фирма няма да има. Кога и дали изобщо НАП ще поднови лиценза ще се разбере с времето. Истината е, че никой не знае. С две думи дори за световното първенство по футбол 2022 няма да има пунктове.