Кеш аут (Cash-out) – всички букмейкъри с кеш аут опция у нас

Home » Букмейкъри » Кеш аут

В следващите редове ще ви говорим за една от най-важните опции за залагащите на спортни събития – кеш аут. Благодарение на нея може да намалите своите загуби или пък да реализирате печалба докато все още нещата се развиват във ваша полза чрез функцията затвори залог. Ще ви представим как може да се възползвате от нея по най-добрия начин, в кои сайтове за спортни залози се предлага и по какъв начин е развита там. 

няма ограничения за залог
ниско изискване за превъртане
спорт презареждане
5.0 rating
5.0
най-високи коефициенти
най-много спортове
супер методи за транзакции
5.0 rating
5.0
18+
незалепващ бонус и подарък
високи коефициенти
няколко застраховки залог
5.0 rating
5.0
18+
бонуси спорт и free bet
разнообразни пазари
мобилно приложение
4.0 rating
4.0
18+
добри оферти
опции за ранно изплащане
супер методи за транзакции
4.8 rating
4.8
18+
огромно разнообразие на пазари
най-много категории залози
разнообразние на първентсва
4.8 rating
4.8
18+

Интересни факти – от нашия опит

Интересни факти спорт

1.Palms Bet ще ви предложат кеш аут, но само за определени събития (без ясен критерий) и често нямате опция да затворите залог за събития на живо.

2.Winbet ви дават почти винаги 100% изплащане на сумата преди да е започнало спортното събитие, но често когато е на живо тази възможност ще бъде недостъпна за вас.

3.От друга страна Sesame няма да изплатят пълната стойност на залога ви ако сте решили да го затворите преди да започне дадената футболна среща (например), но на живо почти във всеки един момент ще имате оферта за затваряне на залога от тях.

Кеш аут – как работи cash out?

Много е важно да разберете, че въпросната кеш аут функция не е бонус, а опция, от която може да се възползвате. При нея извършвате действие затвори залог, но преди спортното събитие да е приключило (а понякога преди дори да е започнало), като насреща получавате сума от страна на букмейкъра, която се съгласявате да приемете. Като цяло най-добрите Букмейкъри в България вече предлагат тази опция.

Има няколко основни сценария за ползване на cash out – какво представлява Кеш аут? 

 • Виждате, че залогът ви е губещ и искате да намалите загубите си – заложили сте футболна среща да има под 2,5 гола в мача, но виждате, че на полувремето единият отбор вече води с 2:0. Още един гол и вашият залог ще бъде губещ, а виждате, че двата отбора играят атакуващ футбол и по традиция бележат много. Влизате в сайта и виждате кеш аут оферта, която ви предлага 5 или 10 процента от стойността на залога, който сте направили. Приемате и затваряте залога, за да може все пак да спасите някакви пари, а не да загубите всичко
 • Заложили сте на спортно събитие, което не е започнало, но поради някаква причина решавате да канселирате залога си. Може да не се чувствате уверени в изхода на срещата или да сте го намерили в друг сайт за по-добър коефициент. Решавате да затворите залога си и вземате определена сума. На много места ще възстановят пълната сума на залога ви, но на други ще има удръжка и няма да вземете 100% от парите, които сте заложили първоначално; 
 • Направили сте залог на спортно събитие и нещата се развиват във ваша полза, но виждате (или имате усещане), че може нещата да се объркат до края на срещата (например, изгонили са играч от отбора, на който сте заложили или пък сте заложили на равен резултат, а двата отбора атакуват и може да падне още един гол в мача). Виждате, че имате оферта за кеш аут, която ви носи печалба, която ви устройва и решавате да я приемете. Затваряте залога и не вземате пълната сума на евентуалната крайна печалба, но все пак сте отгоре и сте реализирали приходи. 

Ето няколко важни неща за опцията “затвори залог”, които трябва да знаете преди да я използвате за своите спортни залози: 

 • Не я приемайте за задължителна придобивка – тя може да не е активна за всички спортни събития и по всяко време; 
 • Различните букмейкъри ще ви дадат различни условия за кеш аут – някои ще ви предложат по-висока степен на изплащане от други
 • Ако спортното събитие не е започнало някои букмейкъри (Winbet) ще почти винаги ще възстановят 100% от сумата на залога ви, докато други ще направят някаква удръжка (Sesame)
 • Ако играете с бонус средства и затворите залог с кеш аут, то трябва да знаете, че това няма да се брои към разиграването на сумата на офертата, която сте активирали. 

Има и други специфики, които трябва да знаете, но те вече зависят от отделните видове затваряне на залог, които ще ви представим в следващата точка на нашата статия. 

Видове кеш аут

Има три основни вида кеш аут, които ще намерите в най-добрите букмейкъри в България: 

 • Пълен – може да го намерите във всеки букмейкър – bet365, bwin, Sesame, Winbet, Betano и Palms Bet; 
 • Частичен – за някои събития в bet365, Winbet, Sesame;
 • Автоматичен – за някои събития в bet365, но най-добрата функция е в Бетано.

Сега ще ви представим в детайли какво носи всяка опция затвори залог от трите, които споменахме по-горе: 

Пълен кеш аут – под пълен cash out не трябва да разбирате, че ще получите оферта на стойност 100% сумата на залога ви, а че ще получите оферта за затваряне на целия ви залог. След като я приемете вие вече няма да имате активен залог и той ще бъде уреден срещу сума, която сте се съгласили да получите. Важно е да знаете, че това е най-масово предлаганата кеш аут функция, но тя се реализира при различни условия от всеки букмейкър; 

Частичен cash out – тази функция кеш аут ви позволява да уредите част от сумата на своя залог (до 50%, например) и в същото време да останете в играта с останалата част от парите си. Така играете за златна среда – можете да ползвате затвори залог за част от парите си и да вземете печалбата за тях и в същото време да оставите пари, с които да играете за цялата крайна сума, която може да спечелите;

Автоматична функция “затвори залог” – автоматичното в тази опция кеш аут е, че може да зададете определена сума на някои спортни събития, на която да се затвори вашия залог. Налична е най-вече за популярни футболни срещи. Добре е да я ползвате когато нямате възможност да проследите развитието на даденото спортно събитие и знаете с каква печалба бихте били доволни. Това ще ви позволи да зададете тази сума и просто когато достигнете до оферта на нейната стойност залогът ви ще бъде уреден. 

Предимства и недостатъци на опция затвори залог

Функцията затвори залог има редица добри страни, които не можете да отречете: 

 • ✅Позволява ви да ограничите своите загуби; 
 • ✅Може да затворите печеливш залог ако смятате, че има риск за печалбата ви; 
 • ✅При частичен кеш аут можете да си гарантирате сигурност с част от сумата и да преследвате по-висока печалба с останалите пари; 
 • ✅При автоматична кеш аут функция просто трябва да направите нужните настройки и дори няма нужда да следите събитието. 

Разбира се, монетата винаги има две страни и трябва да имате предвид следните негативи когато ползвате опция кеш аут:

 • ❌Може да не бъде налична за всички спортни събития, на които залагате; 
 • ❌Понякога офертата на изплащане може да не бъде изгодна;
 • ❌Винаги може да затворите залога, а след това да установите, че имате пропуснати ползи, защото сте познали крайния изход; 
 • ❌Опцията може да не е налична в точния момент, в който искате да затворите залога си. 

Кеш аут спорт 

Спорт
Спорт

Ще видите, че кеш аут се ползва най-вече за футболни срещи при това не за всички тях, но би следвало да е налична за основните събития в секция спорт на всеки букмейкър. Преди да заложите може да проверите изрично със съпорта дали спортното събитие, на което искате да направите залог има кеш аут функция. 

Разбира се, съществува вариант да получите шаблонен отговор, че кеш аут е допълнителна опция към залога, който правите и не е задължителна част от него и че е напълно нормално е в даден момент да нямате предложена сума за cash out и че ако опцията е активна тя ще се визуализира под вашия залог.

По традиция ако дадено събитие има възможност за залози на живо, то следва да предлага функцията да затворите залога си, но както сами ще видите за някои букмейкъри като PalmsBet това не е задължително условие. 

Кеш аут бонус – има ли спортни бонуси с опция затвори залог

Снимка с надпис бонус и подаръци
Кеш аут при бонус
Бонус ПревъртанеКазиноПодарък към бонуса
100% до 200 лева6 пъти за 30 дниPalms betняма подарък
100% до 250 лева6 пъти за 30 дниСезамняма подарък
200% до 200 лева/
50% до 50 лева/
100% до 200 лева
4 пъти за 14 дниWinbet50% до 50 лева
100 % до 300 лева 5 пъти за 30 дниБетанодо 30 лева безплатен залог
100% до 100 лева1 път за 30 дниBet365няма подарък
100 % до 222 лева5 пъти за 30 дниBwinняма подарък

Когато говорим за cash out при бонуси има една подробност, която е хубаво да се знае. В повечето случаи залози, които са уредени по този начин (изплатили сте кеш аут) не допринасят за превъртането на сумата на дадената оферта и това е информация, която виждате в условията ѝ. И все пак, ако това не ви пречи да вземете някой бонус, нека ви представя една таблица, която съпоставя всички спортни оферти, които са валидни сега.

Едно от малкото изключения са в Winbet в случаите, в които имате free bet и решите да ползвате опцията затвори залог. Тя е налична и в bwin, където cash out не се взема предвид, ако за залога са били ползвани бонуси, но пък там не важи за залози, които са направени с Free bet. 

Може да получите подобен бонус под формата на безплатен залог като: 

 • Подарък след превъртане на първия от трите бонуса част от all-inclusive офертата
 • Може да ви се падне оферта с безплатен залог (с или без изискване за депозит) от дневното колело с награди, което е активно всеки ден от 15:00 в Winbet. Когато ви се падне индивидуална оферта за това ще видите каква точно е сумата на free bet-а и дали има някакви условия за превъртане; 
 • Ако предходния ден сте заложили поне 50 лева в Winbet, то ще имате шанс да изтеглите безплатен залог от екстра теглене за награди от колички със злато. То се активира всеки ден след 11:00 преди обед и е с отделен награден фонд, сред който са именно и различни оферти за безплатни залози; 
 • Може да спечелите и безплатен залог в Winbet, ако направите залог на определени спортни събития, за които важи такава оферта. Такива често са мачовете в Шампионска лига, дербита в големите първенства, както и мачове в евротурнирите, в които участват български отбори. 

Winbet кеш аут – Winbet затвори залог

winbet лого спортни залози

С Winbet кеш аут можете да затворите залог на почти всеки един спорт. Това е едно от местата, на които ще получите най-добрата оферта за уреждане на своя залог по време на събитие на живо, а ако решите да направите Winbet кеш аут преди то да е започнало, то ще видите, че сумата, която ще получите е 100% от първоначалната стойност на залога ви или близка до нея. Като говорим за кеш аут наистина ние, нашия екип, е доволен най-много от Winbet. Можете да прочете нашите Winbet отзиви.

Кеш аут Бетано – Бетано затвори залог

Бетано кеш аут

В случаите, в които кеш аутът е част от среща към някоя от мисиите на Betano и го затворите, то ще загубите наградата си за тази мисия. Има два конкретни примера, в които може да намерите тази функцията на кеш аут Бетано за полезна: 

 • Когато сте заложили на среща и нещата се развиват по план, но е ясно, че е малко вероятно да останат така до края на спортното събитие. С функцията кеш аут може да се подсигурите и да не загубите парите си, а офертата дори може да бъде за определена сума отгоре; 
 • Ако пък даденото събитие не върви според прогнозата, която сте направили, то може да затворите залога с кеш аут Бетано и да запазите част от сумата, която сте заложили. 

В Betano можете да ползвате cash out за следните спортове: 

 • футбол; 
 • тенис;
 • баскетбол; 
 • хокей на лед

Кеш аут Палмс бет – Палмсбет затвори залог

Palmsbet лого спортни залози

Функцията за затваряне на залог е едно от малкото неша, които не харесваме в Палмс Бет. Сайтът е много добър, но няма ясни критерии и разписани правила за ползване на Палмс бет кеш аут опцията. В някои случаи ще видите, че е налична, а в други – не. Не е ясно на какъв принцип се определя това, но в много случаи ще имате опции за затваряне на залог другаде, а тук няма да разполагате с нея. Палмс бет кеш аут е като бяла лястовица – рядко явление, за което по-скоро сте чували, но едва ли ще видите. Но пък Палмс бет водят класацията по супер добрите промоции и бонуси с много ниско изискване за превъртане. Можете да видите нашите Палмс бет отзиви и да прецените.

Sesame кеш аут – Сезам затвори залог

Сезам кеш аут
Sesame кеш аут

При направата на залог в Sesame ще видите, че почти винаги имате опция за затваряне на залога, но ако искате да го направите веднага, то тя ще бъде с около 20% по ниска от неговата първоначална стойност. За сметка на това ще имате опция за Sesame кеш аут в почти всеки един момент на дадена спортна среща. 

Ефбет кеш аут – Ефбет затвори залог

Функцията за Ефбет кеш аут е една, която определено НЕ ви препоръчваме. Подобно на Palms Bet и тук няма да намерите ясни критерии за прилагането на функцията, а също така има забавяне поради платформата за залози. Ако се натъкнете на технически проблем, който ви пречи да направите Ефбет кеш аут, то ви препоръчаме да се обърнете към представител на сайта. 

Bwin кеш аут

Можете да се възползвате от bwin кеш аут за спортни събития в сайта. Интересното тук е, че затворените залози допринасят за превъртане на бонуса, но не можете да правите залози ако имате оферта с безплатни залози. Функцията не е налична по всяко време и за всички спортни събития, като дори да е активна, може bwin кеш аут да бъде спряно по всяко време на срещата. Освен това не може да се използва за залози, които са на системи. 

Bet365 кеш аут – bet365 затвори залог

Bet365 кеш аут
Bet365 кеш аут

Bet365 кеш аут идва с пълен комплект функции и там можете да намерите освен пълен cash out, а също така автоматичен и частичен. Важно е да знаете, че при автоматичен bet365 кеш аут можете да затворите сумата на залога си напълно или не изцяло според вашите предпочитания и развитието на дадено спортно събитие.

Кеш аут съвети 

Има някои добри тактики, които може да ползвате при затваряне на залог: 

 • Ако видите, че събитието е безвъзвратно загубено няма смисъл да чакате неговия край. Затворете залога преди да загубите цялата сума, която сте заложили; 
 • Залагайки на събитие с по-висок коефициент определете сума, която бихте искали да спечелите и задайте автоматичен кеш аут на нея; 
 • Не чакайте до последния момент на дадена среща, за да затворите залога си. Обикновено в последните минути на дадена среща опциите за уреждане на залога вече са затворени; 
 • Проучете кои сайтове ви дават най-добрата оферта за затваряне на залог и играйте там

Това са основните съвети за спортни залози, които трябва да следвате ако ползвате кеш аут функция. 

Обобщение

За финал трябва да кажем, че това е един добър инструмент, който може да ползвате активно, за да подсигурите своите печалби и да намалите загубите, които бихте имали от неуспешни залози. Избирайте правилно местата, на които да го употребявате, защото може да получите оферти за уреждане на залог, които просто не си струват. 

Често задавани въпроси

Какво е кеш аут (cash-out)?

Това е опция, предлагана от букмейкърите, с която играчът може да се затвори залога.

Предлагат ли всички букмейкъри опция кеш аут?

Повечето предлагат. В тази статия сме описали не само кои букмейкъри предлагат кеш аут, а и кои имат по няколко опции и кои имат суепр добре описани правила и условия за кеш аут-а.