Видове залози спорт – онлайн спортни залози България

Home » Видове залози

Има голямо разнообразие от онлайн залози, които можете да правите на различните спортове. Колкото по-популярен е един спорт и даденото събитие, на което искате да заложите, толкова повече различни възможности за това ще имате. В тази статия ще разгледаме кои са видовете спортни залози България, кои букмейкъри ги предлагат и най-важното от нашия личен опит – кои видове залози най-много си залужават в кой букмейкър. Освен това и кои са бонусите, с които можете да ги правите.

няма ограничения за залог
ниско изискване за превъртане
спорт презареждане
5.0 rating
5.0
най-високи коефициенти
най-много спортове
супер методи за транзакции
5.0 rating
5.0
18+
незалепващ бонус и подарък
високи коефициенти
няколко застраховки залог
5.0 rating
5.0
18+
бонуси спорт и free bet
разнообразни пазари
мобилно приложение
4.0 rating
4.0
18+

Видове залози спорт

Можем да разделим видове спортни залози на три основни категории като сега ще ги разгледаме и посочим техните предимства и недостатъци.

 • Залози на живо – това са онлайн залагания, които правите след началото на спортното събитие и докато то се провежда. Ето къде може да гледате мачовете днес на живо;
 • Дългосрочни – в началото на сезона да познаете кой ще спечели дадено първенство, Шампионската лига и т.н.;
 • Преди спортното събитие – прогнозирате какво ще се случи преди началото на дадената футболна среща, например; 


Дългосрочните онлайн спортни залози България сред тези по-горе предлагат различни възможности да предвидите развоя на сезона и са доста лимитирани. Те имат своите почитатели, но остават далеч назад от интернет залози за определени спортни събития. Те се правят в началото на сезона като тук пак могат да се предвидят някои неща, но не всички.

Когато в дадения ден има конкретен мач, тогава залозите не са дългосрочни, а са преди да започне срещата или по време на. Тук човек може да има малко повече стратегии – да кажем да се знае кой футболист няма да играе или кой е контузен. Основните залози там са следните: 

 • Можете да заложите за краен изход на срещата; 
 • Може да заложите за брой точки/голове; 
 • Може да заложите на точен резултат; 
 • Може да заложите за нещо, което е свързано с представянето на даден играч;
 • Може да заложите дали ще има обрат в дадената среща; 
 • Може да заложите дали ще има победа с разлика и редица други неща. 

Категории за видове спортни залози

Видове залози онлайн
Видове залози онлайн

В големите сайтове за онлайн залагания  често са налични между 20 и 30 различни видове спорт, на които може да опитате късмета си. Разбира се, Цар Футбол е номер едно в предпочитанията на потребителите, но има много други известни спортове, които дават интересни опции за залози на своите фенове. Всеки спорт има специфични възможности за онлайн залагания, които са популярни, но налични само за тях: 

 • Дали двата отбора ще отбележат гол (за футболни залози); 
 • Кой ще вземе следващия сет (за тенис); 
 • Кой отбор ще вкара повече точки в четвъртината (за баскетбол). 

Всеки ден имате хиляди опции за залог на спортни събития. Просто трябва да намерите правилните за вас. 

 • Баскетбол; 
 • Тенис; 
 • Волейбол; 
 • Колоездене; 
 • Бойни спортове;
 • Бокс – с най-очакваното събитиеМайк Тайсън срещу Джейк Пол;
 • Хокей на лед и много други

Разбира се, възможностите за залагане са пропорционални на популярността на спорта и вида на турнира. Един баскетболен мач от НБА ще ви предложи повече опции за залагане от някое местно първенство в Европа (също по баскетбол). В следващите редове ще видим кои са най-популярните залози в различните типове спортове. 

Баскетбол залози

По време на събитието най-много онлайн залози на живо се правят за това кой ще вземе дадената четвърт, кой отбор първи ще достигне определен брой точки и разбира се – кой ще вземе мача. В баскетбола една среща може да ви предложи средно между 50 и 100 варианта за залог. Най-интересните от тях са: 

 • Краен победител в срещата; 
 • Общ брой точки в мача;
 • Печеливша разлика в точки; 
 • Залози за отделните полувремена и четвърти

Тенис

Тенисът е друг популярен спорт, който хората харесват и на който обичат да залагат. Основно феновете се придържат към големите турнири, но има и доста, които следят по-второстепенните състезания. Ето и предпочитаните видове тенис залози онлайн, които може да направите. Може би един от спортовете, в който има най-голяма динамика при залозите на живо е тениса. 

 • Кой ще спечели даден турнир; 
 • Кой ще спечели дадена среща; 
 • Победител в определения сет (на живо); 
 • Кой ще вземе следващата точка (на живо); 
 • Колко гейма/сета ще има в мача и други

Волейбол 

Волейболът е спорт, който предлага по-ограничени възможности за онлайн залози, но е доста предпочитан поради голямата си фен база. Опциите за залагане там не са много, но напълно могат да удовлетворят интереса ви: 

 • Краен победител в срещата; 
 • Общ брой точки в срещата; 
 • Хендикап за точките; 
 • Кой ще вземе съответния гейм (на живо). 

Залози за формула 1 

Видове спорт - формула 1
Видове спорт – формула 1

Поради спецификата на спорта, залози за Формула 1 са леко по-различни, но дават достатъчно добра представа дори за хората, които не следят автомобилните спортове. Има някои по-странни като това дали ще има включване на колата за безопасност и общия сбор от точките в класирането за състезателите на даден отбор. Интересно е, че можете да заложите не само на самото състезание, но и на развоя на тренировката и квалификацията. Нека видим какви са видовете залози за формула 1:

 • Кой ще бъде краен победител;
 • Дали даден състезател ще влезе в топ 3, топ 6 или топ 10; 
 • Кой ще запише най-бързата обиколка

Залагане на колоездене

Колоездене
Колоездене

Колоезденето е един от доста атрактивните спортове за правене на залагания. Има изключително много популярни състезания, които превръщат този спорт не само в един от най-гледаните и то в световен мащаб, но и в такъв, на който хората правят залози за своите фаворити. Прочутата обиколка на Франция с велосипед Тур дьо Франс, която се провежда всяка година през месец юли, обиколката на Италия, турнирът Милано – Сан Ремо, преходът Париж – Рубе – са само малка част от най-популярните състезания в тази област, които привличат любителите на този спорт от цял свят. Така например на състезанието Тур дьо Франс участват между 20 и 22 отбора, докато в обиколката на Италия и Испания участват 18 отбора + 4, които вземат участие с уайлд кард.

В България всички големи букмейкъри предлагат възможност за залагане на колоездене. Така например може да намерите всички тези прочути състезания и много други в сайта на Уинбет, Сезам и Бетано, както и в Буин и Бет 365 и да направите залог за любимия отбор или колоездач. Има няколко варианта за правене на залагания за колоездене. Това са: победител в състезанието, победител в етап, най-добър катерач, най-добър млад играч, класиране на подиума, най-добър отбор, както и залог един срещу друг. С две думи при колоезденето има много и най-различни опции за правене на залози, както и различни видове коефициенти, от които може да се възползвате.

Кои букмейкъри предлагат високи коефициенти за колоездене

Що се отнася до това какви са различните коефициенти колоездене и къде те са най-високи, но нека видим и конкретен пример. За обиколката Тур дьо Франс и играчът Тадей Погачар, Уинбет предлага 2.07 коефициент за този победител, в Бет 365 коефициенти за същия играч е 2.10, в Буин – 2.00, а в Бетано – 2.15. За същото състезание и друг играч – Йонас Вингегорд, коефициентът, който Уинбет предлага за този победител е 2.34. Бет365 предлага коефициент за този победител – 2.37, а Буин – 2.40. В Бетано коефициентът за Йонас Вингегорд е 2.50. Като заключение можем да кажем, че най-високи коефициенти за залагания за колоездене предлага букмейкърът Бетано.

При колоезденето популярните възможности за залог, които имате частично покриват тези от Формула 1:

 • Може да заложите за краен победител в дадения етап;
 • Може да заложите дали даден състезател ще влезе в топ 3; 
 • Интересна е опцията “двубой”, в която избирате кой от двама състезатели ще завърши по-напред в класирането за дадения етап

Интересното и приятното е, че вече доста онлайн казина ви дават възможност и дори насърчават чрез по-високи коефициенти или бонус към печалбата комбинирането на залози от различни спортове. Освен изброените по-горе добре познати състезания има и залози на по-непопулярни спортове като лакрос, галски футбол и крикет.

Крикет залози 

Крикет залози

Крикетът е друг доста интересен и забавен спорт, който също позволява правенето на залози. Почти няма букмейкър у нас, който да не предлага на своите потребители крикет залози за едни от най-добрите първенства. Така например може да намерите този спорт освен в сайтовете на Bet365 и Bwin, но и в тези на Уинбет, Бетано и Сезам

Крикетът е доста интригуващ и динамичен спотр, който от своя страна позволява да има доста вълнения около самите залози. Може да правите крикет залози не само на големите турнири като Световното първенство или Супер лига, но и при индивидуални регулярни срещи. Освен на мачове и кой ще стана шампион от дадена среща, може да правите залог и за точен резултат. Друг вариант е да правите прогнози за серия победи на даден отбор, което е също много популярен вид залог.  Много популярни са и т.нар. крикет залози на индивидуални играчи. Този вид залози ви позволяват да правите прогнози преди дадена серия мачове като заложите на батсман, първи хоул, най-добър играч в първия ининг и др. С две думи както при колоезденето, така и при крикета видовете възможности за правене на залагания са много и най-различни, а динамиката на този спорт позволява истинско вълнение.

Крикет коефициенти

Що се отнася до това какви са различните видове крикет коефициенти, то различните букмейкъри предлагат различни такива. Да вземем например първенство за Световната купа по крикет 2023 година. За победител Индия Уинбет и Бетано предлагат коефициент от 3.25. Същият коефициент предлага и Сезам, а в Бет365 той е 3.20. В Bwin коефициентът Индия да спечели е 3.50. Друг пример със Сериите The Ashes: в Уинбет коефициент Англия да стане победител е 1.90. Същият е коефициентът и при букмейкъра Сезам. В Bwin коефициентът е 1.91 за същия победител в същия турнир, а в Бетано той е 2.00.

Все по-популярни видове залагания онлайн

Сред така наречените видове спортни залози в последно време се отличават няколко различни предложения. Много от тях са написани само на английски в онлайн букмейкърите. Ние сме тук, за да ви разясним не само какво означават, а и как се правят, кога може да се направят и дали има опция за изплащане (кеш-аут).

Bet builder

Повечето сайтове за онлайн залози вече ви дават опцията за комбинирате определени пазари в bet builder за едно събитие, за да получите по-висок коефициент. Например, да заложите на това, че двата отбора ще вкарат гол, ще има над 3 гола в мача и че домакините ще спечелят. Все по-често се среща опцията “Поискай залог”, при която може да предложите възможност за залог на спортно събития, която не е налична и да ви бъде предоставен коефициент за нея. 

Пазарите на залози преди спортно събитие и тези на живо са доста близки, но има някои съществени разлики, които трябва да очаквате: 

 • Опцията bet builder не е налична за залози на живо; 
 • Ако залагате на живо може да заложите на това какво ще се случи в следващите 10-15 минути
 • Много често опциите за залог, които са свързани с представянето на играчите са налични само преди започването на дадено спортно събитие. 

Създай залог 

Създай залог - Bet Builder Betano
Създай залог – Bet Builder Betano

Ще видите опцията “създай залог” под много различни имена – bet builder, конструктор на залози и редица други названия. Важното е, че при тези видове залози имате право да комбинирате повече от един пазар в дадено събитие, като горната граница на броя селекции варира според вида на букмейкъра, в който залагате, както и възможностите за пазари, които имате.  Най-популярните от тях са: 

 • Краен изход от срещата + брой голове в мача; 
 • Брой голове в мача + двата отбора да вкарат (или не); 
 • Краен изход от срещата + двата отбора да вкарат (или не). 

Разбира се, има много други варианти за комбинации, като коефициентът се трупа с нарастването на възможностите за залог, които добавяте. Съвсем стандартно е да имате коефициент между 2.00 и 2,50 при комбинация от две селекции и много по-висок ако комбинирате, например краен победител + брой картони в мача + двата отбора да вкарат + брой голове в мача. Тогава коефициентът расте, но и условията, които трябва да се изпълнят, за да спечелите са повече

Към момента на писане на текста единствено Palms Bet не предлага опцията “създай залог”, но имаме уверение на съпорта, че тя ще бъде пусната отново. Сайтът за залози, който е с едни гърди напред пред другите в случая е Winbet, защото там предлагат нещо, което няма еквивалент другаде – комбиниране на залози за срещи на живо. Ако залагате на база статистика, то това може да ви донесе високи коефициенти и добри печалби. 

Поискай залог 

Поискай залог спорт Бетано
Поискай залог спорт Бетано

Тази интересна опция не е от типичните видове залози онлайн и можете да я намерите в Betano. За да се възползвате от нея трябва да имате поне 10 лева налични в акаунта си. Чрез нея може да поискате от букмейкъра да ви предостави оферта за залог и коефициент за пазар, който не съществува, но вие искате да заложите точно това да се случи. 

Има няколко опции, които избирате от падащо меню:

 • Ако искате залог преди началото на спортно събитие, то това може да направите за някоя среща от спортовете футбол, тенис или баскетбол; 
 • Ако искате да бъде за залог на живо, то може да поискате пазар и за други спортове освен изброените по-горе

След това има поле в свободен текст, в което да опишете своята идея за залог. Например “Кристиано Роналдо да вкара с глава след корнер между 80-тата и 85-тата минута” или “Рафаел Надал да счупи ракетата си на корта след като загуби мача”. Разбира се, може да получите и отказ, но от Betano имат интерес да ви предоставят възможност за залог. Обърнете внимание, че ако ще се възползвайте от “поискай залог” преди началото на дадена среща, то трябва да го направите поне час преди тя да е започнала

Безплатен залог 

Висяща прозрачна топка, пълна с пари

Преди да започнем с обяснението искаме да направим ясна разлика между безплатен залог (free bet) и кеш бонус (cash bonus), защото букмейкърите имат различни оферти: 

 • Безплатен залог е сума, която може да сложите на различни видове залози, която не е начислена в реалния ви баланс. При правенето на залог с free bet за вас остава само печалбата, но не и стойността на безплатния залог. Залагате 5 лева на 2.00 коефициент – за вас остават 5 лева печалба; 
 • При кеш бонус сумата, която букмейкъра ви дава се начислява в реалния ви баланс. И когато заложите ще получите не само печалбата, но и сумата от cash bonus офертата. Залагате 5 лева на 2.00 коефициент – за вас остават 10 лева ,ако сте познали развитието на срещата. 

Актуални оферти за free bet – букмейкъри с безплатен залог България

 • Winbet – в Winbet може да вземете различни оферти за free bet до 50% или 100% от стойността на вашия депозит до определена сума или просто да получите безплатен залог без да захранвате сметката си. Това става благодарение на промоционалните оферти Wheel и Mine. Може да завъртите колелото веднъж на ден и да получите офертата, която ви се падне от него (доста включват безплатен залог), а Mine се отключва, ако сте изиграли поне 50 лева в Winbet на предния ден. Там избирате от три скрити опции и получавате промо предложението, което ви се падне. Безплатен залог ще получите и като част от подаръците към all inclusive бонуса на Winbet, както и като оферти при определени спортни събития
 • Betano – може да получите безплатен залог на определена стойност в Betano като изпълнявате различните мисии, които са обвързани с това да направите определени видове залози в сайта. Освен това ще вземете и до 30 лева безплатен залог като подарък към началния си бонус
 • Palms Bet – по традиция сумите от всички бонуси в Палмс бет се начисляват като free bet. Интересна е офертата, при която получавате 5 лева безплатен залог за всеки гол, който вкара отборът на Левски, ако преди това сте направили залог от поне 20 лева преди мача с минимален коефициент 1,30. Няма значение дали залогът ви печели или губи; 
 •  Bet365 – с офертата за нова сметка ще получите до 100 лева под формата на безплатни залози. Трябва да ги превъртите веднъж за срок от 30 дни като минималният коефициент, на който можете да заложите е 1,20;
 • Bwin – тук можете да получите оферти за безплатен залог при презареждане на сметката си с определена сума или за конкретни спортни събития; 

Залози за различни първенства

Световното първенство вече свърши, но в момента очакваме друго, също толкова интересно. Всичко на тема Шампионска лига като например – прогнози, програма, групи, коетициенти можете да видите в нашата статия Шампионска лига 2024. В нея ще намерите кратка и ясна информация кой букмейкър е с най-високи коефициенти, кой има най-опция залози на живо и още много друга информация.

Също така сме изготвили и статии:

Залози за TV програми

Все по-популярни стават залози за телевизионни предавания – у нас от една година вече дават Ергенът. Предаването вече спечели сърцата на много български зрители и понеже в чужбина има залагания за Ергенът, нищо чудно и тук да пуснат.

Освен това най-скорошно голямо световно събитие ще бъдат Оскарите и по тази причина потърсихме кои букмейкъри предлагат залагания за Оскарите. Може и да не са най-популярните видове залози, но пък за хората, които следят киното и мислят, че имат супер добри предположения, могат да заложат.

Бонус за видове залози 

Спортни топки и надпис бонус
Бонус за видове залози
Бонус ПревъртанеКазиноПодарък към бонуса
100% до 200 лева6 пъти за 30 дниPalms betняма подарък
100% до 250 лева6 пъти за 30 дниСезамняма подарък
200% до 200 лева/
50% до 50 лева/
100% до 200 лева
4 пъти за 14 дниWinbet50% до 50 лева
100 % до 300 лева 5 пъти за 30 дниБетанодо 30 лева безплатен залог
100% до 100 лева1 път за 30 дниBet365няма подарък
100 % до 222 лева5 пъти за 30 дниBwinняма подарък


Различните букмейкъри ще ви предложат разнообразни бонус спортни залози при откриване на сметка при тях. Като цяло началните бонуси са много търсени, но истината е, че след като човек вече е клиент желае постоянно да получава по някоя или друга оферта, а не постоянно да играе с истински пари. Нека разгледаме какво предлагат букмейкърите и какво си заслужава. Ето и най-интересните актуални оферти: 

 • Winbet – тук ще получите бонуси за първите си три депозита:
  200% до 200 лева + подарък след превъртане 50% до 50 лева безплатен залог за спорт;
  50% до 50 лева + подарък след превъртане 50% до 50 лева безплатен залог за live casino;
  100% до 200 лева + подарък след превъртане 100% до 100 игри на 20 Super hot;
  – Можете да разигравате бонусите във всяка секция на сайта, докато подаръците са фиксирани и нямат изискване за превъртане;
  – Условията за превъртане на всяка оферта зависят от това къде ги разигравате, но срокът остава винаги 14 дни
 • Palms Bet – 100% до 200 лева под формата на безплатен залог. Трябва да го превъртите шест пъти за 30 дни при минимален коефициент от 1,50 като нямате таван на единичен залог;  
 • Betano –  100% до 300 лева + до 30 лева free bet. Безплатният залог няма изискване за превъртане, а размерът му зависи от сумата на депозита ви. Трябва да превъртите бонус офертата пет пъти за 30 дни на минимален коефициент от 1,50. Няма таван на залога, но активирате правилата на бонуса чак когато направите залог с парите от него. Преди това разигравате само с реалните си средства и може да ги изтеглите по всяко време, но ще загубите сумата от офертата; 
 • Sesame – 100% до 250 лева, като и тук започвате да играете с реалните си средства и трябва да спазите правилата на бонуса чак когато заложите с пари от него. Имате 30 дни да превъртите общата сума (бонус + депозит) 6 пъти за 30 дни при минимален коефициент 1,60 и максимален единичен залог от 100 лева
 • Bwin – 100% до 222 лева, които трябва да разиграете заедно със сумата на депозита общо пет пъти за 30 дни при минимален коефициент на залог от 1,75
 • Bet365 – 100% до 100 лева, които трябва да превъртите еднократно на минимален залог от 1,20. Имате срок от 30 дни

Транзакции 

Ще споделим с вас някои от по-интересните методи за депозит и теглене за спортни залози онлайн. Имайте предвид, че за да получите своите печалби независимо от какви видове залози са направени трябва да имате верифициран профил. 

 • А1 – само за депозит като има две разновидности. В Winbet и PalmsBet може да депозирате до 100 лева на месец чрез депозит със СМС. За целта избирате метода, въвеждате желаната сума (10 до 30 лева), като след това ще получите код, с който трябва да потвърдите трансакцията. Парите, които сте депозирали са дължими към оператора с месечната ви сметка. В Sesam може да ползвате другата опция за депозит с телекома. Това става чрез дигиталния портфейл А1 wallet. Избирате опцията за дигитални портфейли в сайта на букмейкъра, въвеждате сумата и след това сканирате QR кода през отвореното приложение за разплащане; 
 • Депозит с Револют – Betano ви предлага опцията да депозирате и теглите средства през своя акаунт в Револют. Важат всички правила, които са валидни за дебитни/кредитни карти. Лимитите за депозит са от 10 лева до 60 хиляди лева, а за теглене – от 20 до 80 хиляди лева. При първата трансация за депозит ще трябва да въведете всички данни за разплащане, а след това ще бъдат запаметени. Разбира се, тя трябва да е на същото име, на което е регистриран акаунта; 
 • Депозит с Изипей – може да депозирате и теглите до 5000 лева на ден чрез този метод във всички сайтове за залози без Bet365 и Bwin. При депозит трябва да изберете метода, да въведете сумата и след това да идете на каса. Там продиктувайте кода, който се е генерирал в сайта и дайте парите. Ако искате да депозирате в Winbet може просто да идете на каса и да кажете своето ЕГН и с колко пари желаете да захраните сметката си. При теглене трябва да изберете EasyPay като желан метод и след като трансакцията е одобрена да идете на удобна за вас каса с личен документ, който да удостовери вашата самоличност. 

И кой е най-добрият сайт?

Най-добрите сайтове за залози
Най-добрите сайтове за залози

Има много страхотни лицензирани сайтове за всички видове залози онлайн. В зависимост от това какво точно предпочитате и какви залози искате да правите, то всеки букмейкър има различни предимства. Нека разгледаме най-добрите букмейкъри в България и кои са предимствата на всеки един от тях.

 • Winbet ви дава високи коефициенти и множество събития с опция за live stream, а също така и един от най-добрите бонуси за нова сметка; 
 • В PalmsBet ще намерите страхотна програма за лоялни клиенти и голямо предимство – до момента не сме срещали ограничаване на залозите дори за петцифрени суми. Освен това са партньор на LaLiga и имат специална игра с награден фонд за това
 • Betano има добър незалепващ бонус за нови играчи, много събития на живо, както и страшно много полезни функции за играчите като застраховка на залог, опцията да поискате да създадат вид залог по ваше желание и ранно изплащане за множество спортове
 • Sesame съчетават златната среда с прилична промо оферта при регистрация, полезни опции за играчите и приятни джакпот надпревари; 
 • Bwin дават добри пазари за хората, които залагат на това даден отбор да вкара в мача или да има гол в мача. Обикновено там този тип видове залози са едни от първите, които се активират. Иначе казано – там ще намерите пазар за над 0,5 гола в мача преди да излезе в другите сайтове
 • Bet365 – множество пазари и възможности за онлайн видове залагания, които не са налични другаде. Страхотна опция за автоматичен кеш аут, която може да ползвате и най-ниският минимален коефициент за превъртане на бонуса.

Полезно

Съвети за спортни залози онлайн
Съвети за спортни залози онлайн

Ще ви дадем и някои конкретни съвети за спортни залагания онлайн

 • Залагайте на база на статистика – винаги е добре да следвате тенденциите стига коефициентите за това да са достатъчно високи. Например, следете как вървят първите няколко кръга в шампионата и проследете кои отбори вкарват и допускат много голове. Може да комбинирате на бет билдър гол/гол и над 2,5 гола в мача. Гледайте коефициентите за това да са поне 2,00, за да може да не сте на загуба дори в 50% от случаите да не ви излязат мачовете; 
 • Дебнете мачове за следващ гол – това работи само ако следите дадена среща на живо. Когато двата отбора играят нападателен футбол и резултатът не се е променял скоро може да очаквате, че ще падне гол. Следете динамиката на срещата, броят на ударите към двете врати и други фактори, които подсказват дали ще има гол. Може отново да изчакате коефициента да е поне 2,00 преди да заложите, за да може да не сте на загуба дори само половината от срещите да ви излязат;
 • направете си букмейкър верификация колкото се може по-рано, даже аз винаги я правя още преди да направя депозит.

И за двете стратегии е важно да не променяте сумата на залога си и да не падате под 2,00 коефициент. 

Заключение

Тук ви представихме различните видове залози, които могат да се направят онлайн в България. Освен стандартните и тези, които са на всеки познати, сме описали и по-модерните опции като поискай залог и bet builder. На играчите не им пречи да правят и двата вида – и класическите, и новите. Важното е да има някаква стратегия и по възможност човек да се стреми да е на печалба.

Какви видове залози има?

В тази статия сме описали какви видове залози има в онлайн букмейкърите.

Кой букмейкър предлага безплатен залог?

Палмс бет предлага безплатен залог, той освен това е и без изискване за депозит.

Какво е bet builder?

Bet Builder е комбиниране на пазари и залагане. Най- добрият според нас е в Betano, в статията можете да видите повече информация как се прави.

Какво е поискай залог?

Това е опция в букмейкърите да се свържете в тях и да им поискате залог, който не фигурира на сайта.