Home » Бет 365
ЗА
 • световноизвестен букмейкър с български лиценз
 • много добри коефициенти
 • бонуси за футбол, тенис, NBA
 • специални бонуси за световното
 • най-голямо разнообразие на пазари
 • опции отказване, ранно изплащане, смяна на играч
 • мобилно приложение

Днес ще ви представим нашите bet365 мнения за един от най-разпознаваемите и големи онлайн букмейкъри в света въобще. Компанията е част от чуждестранните сайтове за залози, които са лицензирани за България и оперира доста успешно в нашата страна. В нашето bet365 спорт ревю ще разгледаме в детайли всеки един аспект от платформата и ще оценим силните и слабите му страни. 

Как изграждаме нашите bet365 мнения?

Всяко ревю, което правим се гради на четири определени параметъра: 

 • Какво доверие може да имате в букмейкъра, колко прозрачен е той и дали подхожда честно и отговорно към потребителите? 
 • Разнообразие от залози, пазари, ниво на bet365 коефициенти и техническо изпълнение на платформата за залагания в десктоп и мобилен вариант? 
 • Атрактивни ли са бонусите и промоциите на bet365 спорт?
 • Какво е новото на отдела за обслужване на клиенти?

Всички тези неща формират нашата оценка и bet365 спорт мнения, като описваме и отделните си впечатления от всеки един от посочените аспекти. Имайте предвид, че ние играем от много години в Бет365 и имаме супер много опит, тук ще намерите Бет365 мнения от истински играчи и сами може да прецените дали Бет365 са най-добрият букмейкър в България.

огромно разнообразие на пазари
най-много категории залози
разнообразние на първентсва
4.8 rating
4.8
18+

Bet365 бонус спорт – Bet365 мнения за спорт промоциите

Ако искате да правите bet365 спортни залози с оферта от букмейкъра, а не с реални пари и сега откривате своята сметка, то спокойно може да активирате офертата при регистрация. Ако сте решили да вземете промоция още при регистрация ще ви трябва Bet365 бонус код, за да може екипът на букмейкъра да знае кой точно бонус да ви начисли. Тя е Bet365 бонус спорт, валидна е за нови клиенти и няма как някой да се възползва от нея 2 пъти.

 • 100% до 100 лева; 
 • Трябва да депозирате поне 10 лева, за да го активирате; 
 • Трябва да я изиграете 1 път за 30 дни; 
 • Минимален коефициент за залог от 1,20; 
 • Нямате таван на единичен залог. 

Според нашите bet365 мнения това определено е промоцията при регистрация с най-ниска стойност, която ще намерите, но също и с най-лесните за изпълнение условия. Сумата трябва да се разиграе само 1 път, има казина, изискващи сумата да се раиграе 5 пъти или дори повече.

Bet365 мнения- избор на спортове и спортни залози 

Съществена част от нашето ревю са различните видове спорт и видове спортни залози, които ще намерите в bet365 спорт. Това, в комбинация с нивото на bet365 коефициенти е водещо за много потребители при избора им на букмейкър. Тук ще намерите около 40 различни категории за bet365 спортни залози, като зимните и моторните спортове са отделени в отделни падащи менюта, а има специални сектори за политика и специални залози от различни географски сектори като Великобритания и света. Възможностите за залог в едно спортно събитие често предлагат пазари, които няма да намерите другаде. Според нашите bet365 мнения това определено е сайтът, който ще ви предложи най-голямо разнообразие в избора на спортове и спортни залози. Нещо много важно за любителите на футбола – тук ще намерите първенства (най-вече ниски дивизии), които не са налични в множество други сайтове

Bet365 регистрация 

Bet365 регистрация
Bet365 регистрация

Отивайки на сайта на бет365 в горен десен ъгъл има бутон Нов клиент – натискайки го ще започне вашата регистрация. Сайтът поддържа български език, а регистрацията в Бет365 е както във всички други букмейкъри. Както винаги напомняме, че всички данни трябва да са по лична карта, за да може играчът да си верифицира профила. Можете да направите своята регистрация в bet365 спорт много бързо и лесно. След регистрация ще трябва да потвърдите профила си, а също така ви препоръчваме да направите и своята bet365 верификация. 

Това с потвърдаването на профила няма да ви се размине, ако искате да изплащате вашите печалби от Бет365 залози. Няма играч без потвърден профил, който да е изплатил печалба. Букмейкърът е интернационален и е известен с това, че държи много на законите. Тук поне 1000 човека рботят в отдел анти измама. Поради това постоянно напомняме, че трябва да се пишат верни данни.

Bet365 регистрация стъпка по стъпка

 • Влезте в сайта; 
 • Натиснете бутона “Нов клиент”; 
 • Въведете личните си данни и данни за акаунта; 
 • Въведете бонус код (ако бонусът го изисква). 

Bet365 от телефона – как се правят Бет365 залози от телефона?

Можете да правите своите Bet365 спортни залози през мобилната версия на сайта или да инсталирате Бет365 мобилно приложение. И двете опции са чудесни за всички от вас, които залагат през своя смартфон. Добре оптимизирани, удобни за навигиране от потребителска гледна точка и с пълната функционалност на десктоп версията. Имайте предвид, че Бета са фирма на световно ниво и е нормално да имат разработено приложение. В моя приятелки кръг определено много хора залагат през него.

Bet365 транзакции 

Има няколко основни метода за депозит и теглене за спортни залози онлайн, които ви препоръчваме да ползвате за bet365 залози: 

 • Залози с банкови карти – при депозит може да захраните сметката си със сума от 10 лева до 50 хиляди лева, а ако искате да теглите лимитите са същите. Разбира се, картата трябва да е на същото лице, на което е регистриран акаунта в сайта за залози, а преди да изтеглите пари ще трябва да верифицирате платежния метод. Няма допълнителни такси, а времето за обработка и получаване на плащането е от 1 до 5 дни, но обикновено парите ви ще пристигнат доста по-рано, а такси няма; 
 • Депозит с Apple Pay България – ако притежавате устройство на Apple и ползвате тяхното платежно приложение, то спокойно можете да го ползвате като метод за депозит. Лимитите са от 10 до 10 000 лева, като приложението на bet365 има технически изисквания за това на кои устройства с операционната система iOS върви; 
 • Skrill – този метод тепърва набира популярност, но е доста добър вариант за bet365. Причините за това са, че няма такси, лимитите са високи (от 10 до 60 хиляди лева за депозит и теглене), а трансакциите се обработват бързо. Преди депозита ще трябва да направите верификация на метода. 

В нашите bet365 спорт мнения отразяваме, че за потребителите в България липсват добре познати опции от други букмейкъри като опцията за депозит и теглене на пари в брой, както и депозит с СМС чрез А1. Освен това и така предпочитаните Изипей и Фастпей също не фигурират в списъка на методи за транзакции в букмейкъра.

Максимална печалба при Bet365 залози

В bet365, печалбите са ограничени от максимален лимит в рамките на 24 часа, който варира в зависимост от спорта или събитието, на което сте заложили. При комбинирани залози на различни събития с различни лимити за максимална печалба, се прилага най-ниската граница. Максималните суми за теглене на средства от Bet365 също варират в зависимост от избрания от вас метод. Минималната горна граница е 4000 лева, а максималната – 200 000 лева.

Bet365 мнения – bet365 коефициенти за спортни залози

Bet365 кеш аут
Bet365 кеш аут

Време е да се спрем и на различните bet365 коефициенти. Те са едни от най-високите, които ще намерите онлайн, а комбинацията с разнообразието от пазари прави букмейкъра изключително предпочитан и атрактивен избор за вас като играчи.  

Разнообразие на залози и опции като кеш аут

В bet365 спорт ще намерите доста полезни функции и опции за вас като играчи. Най-добрите сред тях са: 

 • Кешаут – всички събития, на които може да направите bet365 спортни залози, a немалко срещи имат опция за автоматичен кешаут, която може да настроите когато нивото на изплащане достигне ниво, което ви харесва; 
 • Създай залог/bet builder – може да комбинирате голямо количество пазари в спортни събития, за да създадете фиш с висок коефициент; 
 • Увеличен залог – може да се възползвате от увеличени bet365 коефициенти за някои спортни събития, които са селектирани от букмейкъра; 
 • Ранно изплащане за футбол, тенис и бейзбол при постигане на определена преднина на единия отбор/състезател; 
 • Гаранции при смяна на футбол и отказване на тенис, която гарантира сигурността на залога ви; 
 • Специални бонуси за комбинации от футбол, тенис и при комбинирани залози за различни спортове. 

Освен това има допълнителни bet365 спорт оферти за коне и хрътки, от които може да се възползвате, ако играете на тези спортове. В нашите bet365 мнения трябва да отразим и факта, че няма опцията за застраховка на залог, която е много полезна и налична в други големи сайтове за залози.  

Определено Bet365е една от най-добрите платформи за тенис залози онлайн, с много добри коефициенти и доста често и бонуси.

Bet365 обща информация 

Време е за онази част от нашето ревю, в която ще ви споделим своите bet365 спорт мнения относно прозрачността и начините за връзка с клиенти – два елемента, които считаме, че са важни за всеки букмейкър.  

Bet365 лоялна програма

Няма официална информация за лоялна или ВИП програма на bet365 спорт. Такава има в покер секцията на сайта, но тя е отделена и за направените bet365 спортни залози няма да получите точки. 

Лиценз за спорт

Bet365 спорт е един от малкото чуждестранни сайтове, които са преминали през процедурата да получат лиценз за опериране в България и да действат легално у нас. В сайта им може да откриете информация за издадените лицензи, която всеки желаещ може да провери лесно. 

Bet365 собственик 

Компанията, която е посочена като носител на разрешителните за хазарт и спортни залагания в България е регистрирана в Малта и носи името Хилсайд (Ню Медия Малта) Пи Ел СИ, като нейните адрес за контакт и регистрационен номер не са налични в сайта на bet365, но можете да ги намерите без проблем с едно търсене онлайн. 

Bet365 контакти 

Въпреки, че са едни от най-реномираните в бранша, от bet365 не ви дават много опции за връзка с тях. Например, за разлика от всички други букмейкъри, тук нямате опцията да се обадите по телефон, а това определено влияе негативно на нашите bet365 мнения. Все пак има три метода за връзка: 

 • Чат със сътрудник обслужване на клиенти; 
 • Мейл – [email protected];
 • Писмо до адрес – Customer Services, bet365 House, Media Way, Stoke-on-Trent, Staffordshire, ST1 5SZ, United Kingdom. 

Нивото на обслужването на клиенти е добро. Сътрудниците ще ви дадат точната информация и ще се постараят да ви помогнат максимално бързо. Освен това има секция с често задавани въпроси, в която има много полезна информация. 

Bet365 спорт проблеми 

С ръка на сърцето трябва да кажем, че нямаме някакви значими забележки към bet365. Този сайт просто е учебник за всички други букмейкъри в редица отношения. 

Мнение за бет365 залози

Съветваме ви да проучите добре всеки букмейкър преди да вземете решение къде да направите своята регистрация. Търсете надеждни Bet365 отзиви, които се основават на обективност и прозрачност. Именно така, както ние изграждаме нашето ревю. Bet365 спорт е перфектното място за спортни залози, което може да намерите. Да, няма да откриете огромни и атрактивни бонуси, но сайтът просто няма нужда от такива. Ако търсите разнообразие в комбинация с добри коефициенти, то това е вашето място. В крайна сметка когато се залага на спорт нещата стоят по много по-различен начин от казино и тук наистина разнообразието е по-важно от бонус-офертите.

4.8 rating