Тенис залози – онлайн тенис залагания и топ коефициенти

Home » Видове залози » Тенис залози

Тенис онлайн залози може да не са толкова популярни като футболните, но определено има интерес. Тук ще пишем за това какви видове залози в тениса има и как да преценявате ситуацията. В следващите редове ще ви покажем и най-предпочитаните сайтове и ще ги сравним по важни показатели като тенис коефициянти и бонуси. Ще сравним кой сайт предлага най-добрите оферти за тях

Букмейкъри с тенис залози 

няма ограничения за залог
ниско изискване за превъртане
спорт презареждане
5.0 rating
5.0
най-високи коефициенти
най-много спортове
супер методи за транзакции
5.0 rating
5.0
18+
незалепващ бонус и подарък
високи коефициенти
няколко застраховки залог
5.0 rating
5.0
18+
бонуси спорт и free bet
разнообразни пазари
мобилно приложение
4.0 rating
4.0
18+
добри оферти
опции за ранно изплащане
супер методи за транзакции
4.8 rating
4.8
18+
огромно разнообразие на пазари
най-много категории залози
разнообразние на първентсва
4.8 rating
4.8
18+

У нас има много букмейкъри, в които може да направите залози за тенис онлайн и на любителите на този тип залози се предлагат наистина много добри и разнообразни оферти. Ние постоянно тестваме различни такива и сме запознати както с новостите, така и с различните специфики около този тип онлайн залагания. За да е максимално вашето изживяване, ви препоръчваме само легални букмейкъри, на които може да имате доверие и които ще ви предоставят наистина страхотно игрово забавление. А точно това ви ги определя като най-добрите букмейкъри в България.

Тенис залози онлайн

Тенис

Залагания за тенис онлайн могат да се правят на много и най-различни първенства. Най-популярни са турнирите от Големия шлем (Откритите първенства на Австралия и Франция, Уимбълдън, Открито първенство на САЩ), ATP и ITF туровете, както и Купа Дейвис, Чалънджър сериите и Хопмън къп. Нека ги разгледаме и малко по-отблизо:

 • Турнирите от Големия шлем се считат за най-значимите състезания в света на тениса и носят най-много точки за Световната ранглиста. За да е постигнал Голям шлем един тенисист трябва в рамките на една календарна година да е спечелил четирите най-големи турнира (Откритите първенства на Австралия и Франция, Уимбълдън, Открито първенство на САЩ);
 • ATP световен тур представлява поредица от турнири за професионални тенисисти, които са разделени в 4 категории – Мастър Къп, Турнири от сериите Мастърс, Турнири от сериите 250 и Турнири от сериите 500. Естествено, всяко едно от тези състезание носи точки, които са важни за класирането в ранглистата;
 • Купа Дейвис е най-значимото отборно тенис състезание за мъже и е организирано то Международната тенис федерация. Представлява отборен турнир, който се провежда на различни места по света. Отборите са разделени в 1 световна група и 12 регионални, а срещите се провеждат на принципа на пряка елиминация;
 • Хопмън къп е международен отборен тенис турнир, който се провежда всяка година в началото на януари месец в Западна Австралия. За разлика от другите състезания, Хопмън къп е турнир за смесени двойки и в него могат да вземат участие както мъже, така и жени;
 • Чалънджър сериите са поредица от професионални състезания за тенис за мъже, които предлагат както точки за класиране в световната ранглиста, така и награден фонд от 25 000 до 125 000 долара.

Тенис коефициенти – сравнение

Когато става въпрос за тенис онлайн и залагания, то със сигурност трябва да се обърне специално внимание на коефициентите, тъй като те са от особено значение. Почти няма човек, който да не е наясно, че колкото по-голям е коефициента за даден залог, толкова и по-голяма ще бъде съответно печалбата в края. Но нека разгледаме с конкретен пример някои тенис залози онлайн и коефициентите към тях.

Да вземем например женския тенис турнир УТА 125К Лимож, Франция. Мачът между Елизабета Кочарето и Даря Семенистая в Winbet е с коефициенти съответно 1,19 и 4,25. Ако погледнем коефициентите за същия този тенис мач, но в друг букмейкър – Palms bet, ще видим, че те са 1,20 и 4,33. В букмейкъра Бетано за същата тенис среща те са 1,20 и 4,35, а в Sesame можем да видим коефициенти съответно 1,19 и 4,00. Ако можем да направим някакво заключение, то би било, че букмейкърите Палмс Бет и Уинбет предлагат най-високите коефициенти за тенис мачовете и са най-добри за тенис залози еврофутбол.

Видове тенис залози

Както има различни видове спортни залози, така и има подкатегории, които са с различните видове залози на даден спорт. Когато говорим за видове онлайн тенис залози, то най-общо можем да ги разделим в три групи – краткосрочни, дългосрочни и такива на живо. 

 • Краткосрочните залози за тенис – мачове са най-разпространените такива и доста често са и най-предпочитаните. При тях се прави залог преди началото на дадена среща как ще завърши мача и кой ще е победител в него. Ако познаете, то вие ще получите и съответната печалба спрямо направения от вас залог и коефицента. Предимствата на този тип залагания, че може да реагирате своевременно и има малък риск. С други думи, ако познавате тенис играчите и тяхната игра и правилно разчитате коефициентите, то шансът да спечелите е доста голям.
 • Дългосрочните тенис залози – позволят да се правят залагания в по-дългосрочен план за развитието на събитията на цяло първенство или турнир. Така например може да заложите кой ще е победител в ATP 500, или друго тенис първенство. Хубавото е, че може да се правят залагания както преди, така и по време на протичането на даден турнир. Съответно коефициентите се променят в зависимост от класирането, но пък това ви дава по-голяма свободата на действия и по-голяма тръпка. Разбира се, рискът при този вид залози е по-висок спрямо краткосрочните такива, но ако се интересувате от тонес, то това не би било проблем.
 • Тенис залози на живо – днес любителите на спортните залози могат и да не се съобразят в началото на спортната среща, защото могат да се възползват от доста разпространените тенис залози на живо. Това е доста голямо предимство, тъй като ако сте решили да се възползвате от този тип залози, може да базирате решението си на база текущото представяне на играчите и статистика в реално време.

Съвети за тенис залози

Има много и най-различни съвети за тенис залози, които може да видите на различни места в онлайн пространството. Някои от тях са наистина много прости и всеки може да ги приложи. Други са свързани с определени тактики и не всеки би се съгласил с тях. Предлагаме ви обаче няколко съвета, на които си струва да обърнете специално внимание:

 • Един от най-добрите съвети за тенис залози, който може да получите е винаги да сравнявате коефициентите за даден мач в различните букмейкъри и да изберете най-високите такива. По този начин ще си гарантирате по-висока печалба, ако вашият залог бъде реализиран;
 • Ако сте начинаещ в правенето на тенис онлайн залози, то добра алтернатива е да заложите дали даден тенисист ще спечели сет в конкретен мач и среща. Обикновено коефициентите за победителя не са много високи, но пък за сметка на това този тип залагания крият малко рискове. Освен това ако комбинирате няколко мача може да получите много добър коефициент, който да ви донесе не лоши печалби;
 • Друг добър съвет е да не се втурвате да правите залагания преди началото на дадена спортна среща. По-добре изчакайте няколко гейма да видите как се развива играта и след това се насочете към добре познатите тенис залози на живо. По този начин имате реален и по-голям шанс да спечелите.

Бонус за тенис залози

Бонуси за тенис залози

Родните букмейкъри предлагат страхотни бонуси за всички онлайн тенис залагания. Хубаво е да се знае, е чество бонусът в за всички видове спорт и по-рядко е определен за тенис само или за баскетбол, например. Това сме го предвидили и всички бонуси, които сме ви описаи тук, са валидни за тенис залози. Ето някои страхотни, от които може да се възползвате:

Бонус за тенис залози – Уинбет

All inclusive bonus Winbet

Началният All inclusive бонус в Уинбет ще ви донесе 3 последователни бонуса и 3 фиксирани подаръка, които да ползвате за онлайн тенис. След като направите първия си депозит от поне 10 лева, можете да се възползвате от 200% до максимум 200 лв, които може да изиграете в която и да е категория в Уинбет. Ще получите и подарък 50% до 50 лв безплатен залог, важаща само за спорт. След втория депозит можете да вземете 50% до максимум 50 лева за игра във всяка една секция и подарък 50% до максимум 50 лева безплатен залог за казино на живо. С третия си депозит, ско желаете, можете да вземете 100% до 200 лева за която секция сте избрали в сайта и подарък до 100 безплатни врътки на играта 20 Super Hot. За бонусите в категрия спорт – общата сума на депозита и получения бонус трябва да бъде разигран 4 пъти в срок до 14 дни.

Бонус за тенис залози онлайн – Бетано

Бетано бонус спорт
Бетано бонус спорт

В Бетано ви очаква начален бонус спорт 100% до 300 лева, който да използвате за тенис залози. За да го получите е необходимо да направите депозит от минимум 10 лева в спортната секция. Имайте предвид, че общата сума на направения от вас депозит и получения бонус трябва да бъде разигран поне 7 пъти в секция Спорт за срок до 30 дни след активиране на бонуса.

Тенис залози бонуси – Палмс бет

Банер на Палмс бет бонус La Liga

В Палмс бет може да се възползвате от страхотен начален спортен бонус, който може да ползвате за тенис залози. Очаква ви 100% до 200 лева бонус при направен депозит от поне 10 лева. Необходимо е общата сума на депозита и получения бонус да се разиграят поне 6 пъти в спортната секция с коефициент не по-малък от 1,50.  Имате срок до 30 дни след активиране на бонуса да го разиграете.

Букмейкърски промоции за тенис залози

Начален спортен бас

Сезам също предлага страхотен начален бонус спорт, който може да грабнете и да използвате за тенис залози. Очакват ви 100% до 250 лева и подарък 50 лева безплатен залог след разиграване на бонуса. За да се възползвате от тази оферта е необходимо да направите депозит от поне 10 лева и да разиграете общата сума на депозита и получения бонус минимум 6 пъти с коефициент не по-малък от 1,60. Срокът за активиране на тази оферта е 14 дни, а за да го разиграете имате на разположение 30 дни от момента на активацията.

Тенис онлайн

В тази статия ви представихме цялата информация за тенис залози онлайн. От това къде и как да залагате, до няколко пректични съвета как да се опитате да увеличите шансовете си за печалба. Пожелаваме успех и не забравяхте, че залозите онлайн са пъвро късмет, а второ и малко стратегия.